Zmiany jakości jaj konsumpcyjnych czasowo magazynowanych w warunkach obniżonej temperatur (Quality changes of table eggs temporarily stored under thermally reduced conditions)
Opis bibliograficzny
Zmiany jakości jaj konsumpcyjnych czasowo magazynowanych w warunkach obniżonej temperatur (Quality changes of table eggs temporarily stored under thermally reduced conditions). [AUT.] JUSTYNA BATKOWSKA, KAROLINA WENGERSKA, SEBASTIAN KNAGA, KINGA ROKICKA, ANNA GOLA, KAMIL DRABIK. W: Hodowla i chów zwierząt w Polsce – od tradycji do nowoczesności – 100 lat Polskiego Towarzystwa Zootechnicznego. LXXXVI Jubileuszowy Zjazd Naukowy Polskiego Towarzystwa Zootechnicznego, Kraków, 21–23 września 2022. Redakcja merytoryczna/ Joanna Makulska s. 38. Kraków 2022, Instytut Zootechniki – Państwowy Instytut Badawczy, 978-83-7607-374-3.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Instytut Zootechniki – Państwowy Instytut Badawczy
Rok: 2022
Język: Polski
Charakter formalny: Referat zjazdowy konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 30 września 2022 11:26 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 30 września 2022 11:26 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7607-374-3
BPP ID: (59, 48758) wydawnictwo zwarte #48758
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.