Wykorzystanie biosensorów w monitorowaniu temperatury i pH żwacza oraz określaniu stanu zdrowia u bydła (The use of biosensors in monitoring the temperature and pH of the rumen and determining the health status of cattle)
Opis bibliograficzny
Wykorzystanie biosensorów w monitorowaniu temperatury i pH żwacza oraz określaniu stanu zdrowia u bydła (The use of biosensors in monitoring the temperature and pH of the rumen and determining the health status of cattle). [AUT.] DAMIAN ZARAJCZYK, ALEKSANDRA PIZOŃ, PAWEŁ ŻÓŁKIEWSKI, WITOLD CHABUZ, KAROLINA KASPRZAK-FILIPEK. W: Wybrane zagadnienia produkcji zwierzęcej. Tom 3 pod redakcją / Marka Babicza, Kingi Kropiwiec-Domańskiej, Witolda Chabuza Lublin 2022, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, s. 269-276, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2022
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Na Tych Samych Warunkach (CC-BY-SA) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 5 października 2022 13:01 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 26 stycznia 2023 12:29 |
Linki zewnętrzne
PBN
633d6431409707021a4e24d4
Strona WWW
https://up.lublin.pl/wp-content/uploads…
Identyfikatory
e-ISBN: 978-83-7259-371-9
BPP ID: (59, 48810) wydawnictwo zwarte #48810
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.