Porównanie jakości wybranych passat pomidorowych dostępnych na rynku krajowym (A comparison of the quality of selected tomato passats available on the domestic market)
Opis bibliograficzny
Porównanie jakości wybranych passat pomidorowych dostępnych na rynku krajowym (A comparison of the quality of selected tomato passats available on the domestic market). [AUT.] KINGA KONOFAŁ, DARIUSZ KOWALCZYK. W: Wybrane zagadnienia z zakresu produkcji surowców, żywności i kosmetyków. Tom 2 pod redakcją / Marka Babicza Kingi Kropiwiec-Domańskiej Lublin 2022, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, s. 61-69, bibliogr., sum. DOI: 10.24326/mon.2022.8
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2022
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Na Tych Samych Warunkach (CC-BY-SA) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 6 października 2022 10:36 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 6 października 2022 10:36 |
Linki zewnętrzne
PBN
633e939d409707021a54fc46
DOI
10.24326/mon.2022.8
Strona WWW
https://up.lublin.pl/wp-content/uploads…
Identyfikatory
e-ISBN: 978-83-7259-370-2
BPP ID: (59, 48818) wydawnictwo zwarte #48818
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.