Kształtowanie jakości produktów zwierzęcych.
Opis bibliograficzny
Kształtowanie jakości produktów zwierzęcych. [AUT.] JOANNA BARŁOWSKA. W: Karty z dziejów zootechniki polskiej : na 100-lecie (1922-2022) Polskiego Towarzystwa Zootechnicznego imienia Michała Oczapowskiego. Cz. 3, Lata 1997-2022 / pod redakcją Zygmunta Litwińczuka, Zygmunta Reklewskiego, Joanny Płużańskiej Szczecin 2022, Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie, s. 217-227, il., bibliogr, 978-83-7663-347-3.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie
Rok: 2022
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 11 października 2022 08:41 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 4 listopada 2022 12:41 |
Linki zewnętrzne
PBN
6345103d409707021ad86385
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7663-347-3
BPP ID: (59, 48828) wydawnictwo zwarte #48828
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.