Owoce cytrusowe jako źródło substancji antyoksydacyjnych wykorzystywanych w produktach kosmetycznych.
Opis bibliograficzny
Owoce cytrusowe jako źródło substancji antyoksydacyjnych wykorzystywanych w produktach kosmetycznych. [AUT. KORESP.] ANNA CZECH, [AUT.] IWONA SEMBRATOWICZ, ANNA STĘPNIOWSKA, MAGDALENA KRAUZE, EWELINA CHOLEWIŃSKA. W: Ogólnopolska Konferencja Naukowa „Naturalne surowce lecznicze i kosmetyczne”. Streszczenia s. 66. Lublin 2022, Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie
Rok: 2022
Język: Polski
Charakter formalny: Poster - streszczenie
Typ MNiSW/MEiN: inne
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Na Tych Samych Warunkach (CC-BY-SA) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 18 listopada 2022 12:38 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 23 listopada 2022 13:42 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
https://up.lublin.pl/wp-content/uploads…
Identyfikatory
e-ISBN: 978-83-7259-377-1
BPP ID: (59, 48971) wydawnictwo zwarte #48971
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.