Wykorzystywanie probiotyków i żywności fermentowanej w diecie osób z zespołem jelita drażliwego (IBS).
Opis bibliograficzny
Wykorzystywanie probiotyków i żywności fermentowanej w diecie osób z zespołem jelita drażliwego (IBS). [AUT.] MONIKA PYTKA, AGNIESZKA MALIK, KATARZYNA PIASECKA. W: XIV Interdyscyplinarna Konferencja Naukowa Tygiel 2022: Interdyscyplinarność kluczem do rozwoju: abstrakty, Lublin, 24-27 marca 2022 r. / redakcja: Paulina Pomajda, Monika Maciąg, Kamil Maciąg s. 73-74. Lublin 2022, Fundacja na rzecz promocji nauki i rozwoju TYGIEL, 978-83-67194-30-3.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Fundacja na rzecz promocji nauki i rozwoju TYGIEL
Rok: 2022
Język: Polski
Charakter formalny: Poster
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 8 grudnia 2022 10:18 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 8 grudnia 2022 10:18 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-67194-30-3
BPP ID: (59, 49008) wydawnictwo zwarte #49008
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.