Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływ dodatku wytłoków z rokitnika zwyczajnego i jagody kamczackiej na ogólną zawartość polifenoli w wyrobach piekarniczych.

Opis bibliograficzny

Wpływ dodatku wytłoków z rokitnika zwyczajnego i jagody kamczackiej na ogólną zawartość polifenoli w wyrobach piekarniczych. [AUT. KORESP.] AGNIESZKA SAGAN, [AUT.] ANNA WIRKIJOWSKA, PIOTR ZARZYCKI, AGATA BLICHARZ-KANIA. W: Nauka o Zbożach :osiągnięcia i perspektywy. Streszczenia. III Konferencja Naukowa, Lublin 22–23 września 2022. Lublin 2022, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Nauka o Zbożach :osiągnięcia i perspektywy. Streszczenia. III Konferencja Naukowa, Lublin 22–23 września 2022,
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2022
Język: Polski
Charakter formalny: Poster
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:24 stycznia 2023 13:18
Ostatnia aktualizacja:28 marca 2023 14:40

Identyfikatory

e-ISBN: ISBN 978-83-7259-372-6
BPP ID: (59, 49094) wydawnictwo zwarte #49094

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się