Wpływ dodatku wytłoków z rokitnika zwyczajnego i jagody kamczackiej na ogólną zawartość polifenoli w wyrobach piekarniczych.
Opis bibliograficzny
Wpływ dodatku wytłoków z rokitnika zwyczajnego i jagody kamczackiej na ogólną zawartość polifenoli w wyrobach piekarniczych. [AUT. KORESP.] AGNIESZKA SAGAN, [AUT.] ANNA WIRKIJOWSKA, PIOTR ZARZYCKI, AGATA BLICHARZ-KANIA. W: Nauka o Zbożach :osiągnięcia i perspektywy. Streszczenia. III Konferencja Naukowa, Lublin 22–23 września 2022. Lublin 2022, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2022
Język: Polski
Charakter formalny: Poster
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 24 stycznia 2023 13:18 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 28 marca 2023 14:40 |
Identyfikatory
e-ISBN: ISBN 978-83-7259-372-6
BPP ID: (59, 49094) wydawnictwo zwarte #49094
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.