Masło shea (masło karité) jako cenny produkt w przemyśle kosmetycznym i farmaceutycznym (Shea butter (karité butter) as a beneficial cosmetological and farmaceutical product)
Opis bibliograficzny
Masło shea (masło karité) jako cenny produkt w przemyśle kosmetycznym i farmaceutycznym (Shea butter (karité butter) as a beneficial cosmetological and farmaceutical product). [AUT.] PAULINA WOJTYŁA, NATALIA WIECZOREK, ELIZA WARGALA, ANETA SULBORSKA-RÓŻYCKA. W: Wybrane zagadnienia z zakresu produkcji surowców, żywności i kosmetyków. Tom 2 pod redakcją / Marka Babicza Kingi Kropiwiec-Domańskiej Lublin 2022, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, s. 221-227, bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2022
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Na Tych Samych Warunkach (CC-BY-SA) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 26 stycznia 2023 10:59 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 11 marca 2025 14:39 |
Linki zewnętrzne
PBN
63d24f154097071d34bd565a
Identyfikatory
e-ISBN: 978-83-7259-370-2
BPP ID: (59, 49117) wydawnictwo zwarte #49117
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.