Raport: Bezpieczeństwo żywności a potrzeby żywieniowe niemowląt i małych dzieci. Redakcja naukowa /Anna Harton, Piotr Socha.
Opis bibliograficzny
Raport: Bezpieczeństwo żywności a potrzeby żywieniowe niemowląt i małych dzieci. Redakcja naukowa /Anna Harton, Piotr Socha. [RED.] ANNA HARTON, PIOTR SOCHA. Warszawa 2022, Wydawnictwo Naukowe PWN, 65 s, bibliogr, 978-83-01-22333-5. DOI: 10.53271/2022.097
Szczegóły publikacji
Źródło:
65 s.
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe PWN
Rok: 2022
Język: Polski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekordy powiązane: | • Bezpieczeństwo żywności dla dzieci, a żywność ekologiczna. [AUT.] MAŁGORZATA KOSTECKA, KAROLINA JACHIMOWICZ. W: Raport: Bezpieczeństwo żywności a potrzeby żywieniowe niemowląt i małych dzieci. Redakcja naukowa /Anna Harton, Piotr Socha Warszawa 2022, Wydawnictwo Naukowe PWN, s. 51-58, il., bibliogr, 978-83-01-22333-5. |
---|---|
Rekord utworzony: | 10 lutego 2023 13:11 |
Ostatnia aktualizacja: | 10 lutego 2023 13:19 |
Linki zewnętrzne
PBN
63afaf0d409707109bdf9048
DOI
10.53271/2022.097
Strona WWW
https://fundacjanutricia.pl/uploads/rep…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-01-22333-5
BPP ID: (59, 49191) wydawnictwo zwarte #49191
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.