Żywność w XXI wieku – jakość, składniki, zdrowie pod redakcją / Anety Brodziak, Piotra Skałeckiego.
Opis bibliograficzny
Żywność w XXI wieku – jakość, składniki, zdrowie pod redakcją / Anety Brodziak, Piotra Skałeckiego. [RED.] ANETA BRODZIAK, PIOTR SKAŁECKI. Lublin 2022, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, 104 s, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
104 s.
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2022
Język: Polski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Na Tych Samych Warunkach (CC-BY-SA) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Linki zewnętrzne
PBN
640f247a409707703509de5c
Strona WWW
https://up.lublin.pl/wp-content/uploads…
Identyfikatory
e-ISBN: 978-83-7259-384-9
BPP ID: (59, 49232) wydawnictwo zwarte #49232
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.