The role of commodity science in quality management in a knowledge-based economy. Food quality / pod redakcją Agnieszki Palki.
Opis bibliograficzny
The role of commodity science in quality management in a knowledge-based economy. Food quality / pod redakcją Agnieszki Palki. [RED.] AGNIESZKA PALKA. Gdnia 2022, Uniwersytet Morski w Gdyni, 160 s, 978-83-7421-433-9.
Szczegóły publikacji
Źródło:
160 s.
Wydawca:
Uniwersytet Morski w Gdyni
Rok: 2022
Język: Angielski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Open Access
Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Linki zewnętrzne
PBN
6411ac7e40970770351644e7
Strona WWW
https://jakosc.wznj.umg.edu.pl/index.ph…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7421-433-9
BPP ID: (59, 49241) wydawnictwo zwarte #49241
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.