Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

The role of commodity science in quality management in a knowledge-based economy. Food quality / pod redakcją Agnieszki Palki.

Opis bibliograficzny

The role of commodity science in quality management in a knowledge-based economy. Food quality / pod redakcją Agnieszki Palki. [RED.] AGNIESZKA PALKA. Gdnia 2022, Uniwersytet Morski w Gdyni, 160 s, 978-83-7421-433-9.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
160 s.
Wydawca:
Uniwersytet Morski w Gdyni
Rok: 2022
Język: Angielski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Open Access

Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Identyfikatory

ISBN: 978-83-7421-433-9
BPP ID: (59, 49241) wydawnictwo zwarte #49241

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się