Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Ocena jakości chleba wyprodukowanego metodą bezpośrednią z dodatkiem drożdży wzbogaconych w cynk za pomocą pulsacyjnego pola elektrycznego (PEF).

Opis bibliograficzny

Ocena jakości chleba wyprodukowanego metodą bezpośrednią z dodatkiem drożdży wzbogaconych w cynk za pomocąpulsacyjnego pola elektrycznego (PEF). [AUT.] URSZULA PANKIEWICZ, MONIKA SUJKA, RADOSŁAW KOWALSKI, MARZENA WŁODARCZYK-STASIAK, ARTUR MAZUREK, EWELINA ZIELIŃSKA, IZABELA PODGÓRSKA-KRYSZCZUK, ANNA WIRKIJOWSKA. W: III Konferencja Naukowa Nauka o Zbożach osiągnięcia i perspektywy : streszczenia : Lublin 22-23 września 2022 s. 30. Lublin 2022, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, 978-83-7259-372-6. DOI: 10.24326/mon.2022.11
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
III Konferencja Naukowa Nauka o Zbożach osiągnięcia i perspektywy : streszczenia : Lublin 22-23 września 2022, s. 30
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2022
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Open Access

Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Na Tych Samych Warunkach (CC-BY-SA) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:28 marca 2023 15:35
Ostatnia aktualizacja:28 marca 2023 15:37

Identyfikatory

ISBN: 978-83-7259-372-6
BPP ID: (59, 49265) wydawnictwo zwarte #49265

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się