Wpływ dodatku mączki z topinamburu (Helianthus Tuberosus) na wybrane cechy fizyczne pieczywa pszennego.
Opis bibliograficzny
Wpływ dodatku mączki z topinamburu (Helianthus Tuberosus) na wybrane cechy fizyczne pieczywa pszennego. [AUT.] MAGDALENA JAWORSKA, MARTA PARSZEWSKA, ANNA WIRKIJOWSKA. W: Koła Naukowe - szkołą twórczego działania. Edycja ósma Biała Podlaska 2022, Akademia Bialska Nauk Stosowanych, s. 95-105, sum., bibliogr, 978-83-64881-92-3.
Szczegóły publikacji
Wydawca:
Akademia Bialska Nauk Stosowanych
Rok: 2022
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 24 maja 2023 11:31 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 24 maja 2023 11:38 |
Linki zewnętrzne
PBN
646ddaa94097076e9c3a461d
Strona WWW
https://wydawnictwo.akademiabialska.pl/…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-64881-92-3
BPP ID: (59, 49301) wydawnictwo zwarte #49301
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.