Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Probiotic microorganisms in dry fermented meat products.

Opis bibliograficzny

Probiotic microorganisms in dry fermented meat products. [AUT.] KATARZYNA NEFFE-SKOCIŃSKA, KAROLINA WÓJCIAK, DOROTA ZIELIŃSKA. W: Probiotics and Prebiotics in Human Nutrition and Health 2016, IntechOpen Limited, s. 279-300, bibliogr.sum, 978-953-51-2476-4.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Probiotics and Prebiotics in Human Nutrition and Health, s. 279-300
Wydawca:
IntechOpen Limited
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:25 lipca 2023 10:21
Ostatnia aktualizacja:25 lipca 2023 10:21

Identyfikatory

ISBN: 978-953-51-2476-4
BPP ID: (59, 49392) wydawnictwo zwarte #49392

Metryki

5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się