Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Sea buckthorn extracts as potential food additives, assessment of their antibacterial and antioxidant properties.

Opis bibliograficzny

Sea buckthorn extracts as potential food additives, assessment of their antibacterial and antioxidant properties. [AUT. KORESP.] CHILCZUK BARBARA, [AUT.] RYBCZYŃSKA-TKACZYK KAMILA, BOHACZ JUSTYNA, MATERSKA MAŁGORZATA, PABICH MARZENA, STASZOWSKA-KARKUT MONIKA. W: International Conference "Food Science and Nutrition Research" 11-13 September, Valencia, Spain s. 23. Valencia 2023, [b.w.].
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
International Conference "Food Science and Nutrition Research" 11-13 September, Valencia, Spain, s. 23
Wydawca:
[b.w.]
Rok: 2023
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:22 września 2023 11:56
Ostatnia aktualizacja:22 września 2023 11:56

Identyfikatory

BPP ID: (59, 49507) wydawnictwo zwarte #49507

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się