Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

XIX th European Symposium on the Quality of Eggs and Egg Products. XXV th European Symposium on the Quality of Poultry Meat. 7-9.09.2023, Kraków, Poland. Abstract book.

Opis bibliograficzny

XIX th European Symposium on the Quality of Eggs and Egg Products. XXV th European Symposium on the Quality of Poultry Meat. 7-9.09.2023, Kraków, Poland. Abstract book. Kraków 2023, [b. wyd.], 144 s.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
144 s.
Wydawca:
[b. wyd.]
Rok: 2023
Język: Angielski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: inne

Identyfikatory

BPP ID: (59, 49584) wydawnictwo zwarte #49584

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się