Wpływ dodatku sumaka (rhus coriaria l. ) na zawartość podstawowych składników odżywczych w koktajlu owocowo-warzywnym.
Opis bibliograficzny
Wpływ dodatku sumaka (rhus coriaria l. ) na zawartość podstawowych składników odżywczych w koktajluowocowo-warzywnym. [AUT.] EMILIA OSMÓLSKA, AGNIESZKA STAREK-WÓJCICKA. W: XXIII Ogólnopolska Konferencja Naukowa-"Postęp w Inżynierii Produkcji - Doniesienia Naukowe": Zamość 2023 s.14-14. Zamość 2023, [b.wyd.].
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
[b.wyd.]
Rok: 2023
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 16 października 2023 09:22 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 16 października 2023 09:22 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 49634) wydawnictwo zwarte #49634
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.