Zastosowanie ziół w profilaktyce trzody chlewnej (The use of herbs in the prevention of pigs)
Opis bibliograficzny
Zastosowanie ziół w profilaktyce trzody chlewnej (The use of herbs in the prevention of pigs). [AUT.] DARIA ADAMCZYK, MICHAŁ KUMOR, KRZYSZTOF SKALSKI, JAN WOJCIECHOWSKI, MAREK BABICZ, KINGA KROPIWIEC-DOMAŃSKA. W: Wybrane zagadnienia produkcji zwierzęcej. Tom 4 pod redakcją / Marka Babicza, Kingi Kropiwiec-Domańskiej, Witolda Chabuza Lublin 2023, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, s. 8-14, bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2023
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 16 października 2023 12:40 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 października 2023 11:14 |
Linki zewnętrzne
PBN
652d134440970713963e671a
Strona WWW
https://up.lublin.pl/wp-content/uploads…
Identyfikatory
e-ISBN: 978-83-7259-405-1
BPP ID: (59, 49644) wydawnictwo zwarte #49644
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.