Właściwości fizyczne i przeciwutleniające innowacyjnego pieczywa bezglutenowego z dodatkiem kwiatostanu konopi.
Opis bibliograficzny
Właściwości fizyczne i przeciwutleniające innowacyjnego pieczywa bezglutenowego z dodatkiem kwiatostanu konopi. [AUT.] ANNA PECYNA, AGNIESZKA BUCZAJ, RENATA RÓŻYŁO, ZBIGNIEW KOBUS. W: XXIII Ogólnopolska Konferencja Naukowa-"Postęp w Inżynierii Produkcji - Doniesienia Naukowe": Zamość 2023 s. 21-21. Zamość 2023, [b.wyd.].
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
[b.wyd.]
Rok: 2023
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 17 października 2023 16:12 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 października 2023 16:12 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 49679) wydawnictwo zwarte #49679
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.