Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Nanotechnology for sustainable agriculture, food and environment. Edited by Avnesh Kumari, Rajni Garg, Rishav Garg.

Opis bibliograficzny

Nanotechnology for sustainable agriculture, food and environment. Edited by Avnesh Kumari, Rajni Garg, Rishav Garg. [RED.] AVNESH KUMARI, RAJNI GARG, RISHAV GARG. Boca Raton 2023, CRC Press / Balkema, 240 s, il., bibliogr. DOI: 10.1201/9781003397861
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
240 s.
Wydawca:
CRC Press / Balkema
Rok: 2023
Język: Angielski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Identyfikatory

e-ISBN: 9781003397861
BPP ID: (59, 49696) wydawnictwo zwarte #49696

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się