Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Nanotechnology for enhancement of food value.

Opis bibliograficzny

Nanotechnology for enhancement of food value. [AUT.] BARBARA SAWICKA, PIOTR BARBAŚ, DOMINIKA SKIBA, PIOTR PSZCZÓŁKOWSKI, BARBARA KROCHMAL-MARCZAK. W: Nanotechnology for sustainable agriculture, food and environment. Edited by Avnesh Kumari, Rajni Garg, Rishav Garg Boca Raton 2023, CRC Press / Balkema, s. 1-15, il., bibliogr., sum, 9781003397861.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Nanotechnology for sustainable agriculture, food and environment. Edited by Avnesh Kumari, Rajni Garg, Rishav Garg, s. 1-15
Wydawca:
CRC Press / Balkema
Rok: 2023
Język: Angielski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:24 października 2023 10:25
Ostatnia aktualizacja:24 października 2023 10:25

Identyfikatory

ISBN: 9781003397861
BPP ID: (59, 49697) wydawnictwo zwarte #49697

Metryki

20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się