Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Innovative Food of High Quality for Human Health and Sustainability – an integrated program of innovation and research development in agricultural sciences, Olsztyn, 7–8 September 2023, Poland.

Opis bibliograficzny

Innovative Food of High Quality for Human Health and Sustainability – an integrated program of innovation and researchdevelopment in agricultural sciences, Olsztyn, 7–8 September 2023, Poland. Olsztyn 2023, Wydawnictwo Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie, 248 s, 978-83-8100-384-1. DOI: 10.31648/9788381003841
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
248 s.
Wydawca:
Wydawnictwo Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie
Rok: 2023
Język: Angielski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: inne

Identyfikatory

ISBN: 978-83-8100-384-1
BPP ID: (59, 49701) wydawnictwo zwarte #49701

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się