Mikrobiologia środowiskowa i przemysłowa: aktualne trendy oraz perspektywy. Redakcja: Kinga Kalbarczyk, Kamil Maciąg.
Opis bibliograficzny
Mikrobiologia środowiskowa i przemysłowa: aktualne trendy oraz perspektywy. Redakcja: Kinga Kalbarczyk, Kamil Maciąg. Lublin 2023, Wydawnictwo Naukowe TYGIEL Sp. z o. o, 213 s, 978-83-67881-10-4.
Szczegóły publikacji
Źródło:
213 s.
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe TYGIEL Sp. z o. o.
Rok: 2023
Język: Polski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekordy powiązane: | • Wpływ fermentacji mlekowej na przebieg procesu technologicznego i wybrane wyróżniki jakościowe piwa. [AUT.] SYLWIA RZĄD-KOSIDŁO. W: Mikrobiologia środowiskowa i przemysłowa: aktualne trendy oraz perspektywy. Redakcja: Kinga Kalbarczyk, Kamil Maciąg Lublin 2023, Wydawnictwo Naukowe TYGIEL Sp. z o. o, s. 41-58, il., bibliogr., streszcz., sum, 978-83-67881-10-4. |
---|---|
Rekord utworzony: | 31 października 2023 10:14 |
Ostatnia aktualizacja: | 31 października 2023 10:26 |
Linki zewnętrzne
PBN
65046fda4097072f2ae2111a
Strona WWW
https://bc.wydawnictwo-tygiel.pl/publik…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-67881-10-4
BPP ID: (59, 49716) wydawnictwo zwarte #49716
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.