Hodowla in vitro mięsa – szanse i zagrożenia (In vitro meat breeding – achievements and threats)
Opis bibliograficzny
Hodowla in vitro mięsa – szanse i zagrożenia (In vitro meat breeding – achievements and threats). [AUT.] KATARZYNA MAZUREK, SZYMON CZERNIAK, PAULINA KĘSKA. W: Wybrane zagadnienia z zakresu produkcji surowców, żywności i kosmetyków. Tom 3 pod redakcją / Marka Babicza, Kingi Kropiwiec-Domańskiej, Urszuli Szymanowskiej Lublin 2023, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, s. 82-88, bibliogr, 978-83-7259-403-7.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2023
Język: Angielski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Na Tych Samych Warunkach (CC-BY-SA) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 30 listopada 2023 14:19 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 3 grudnia 2023 16:23 |
Linki zewnętrzne
PBN
656c9d6540970749a8593c26
Strona WWW
https://up.lublin.pl/wp-content/uploads…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7259-403-7
BPP ID: (59, 49791) wydawnictwo zwarte #49791
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.