Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Ocena jakości dietetycznej mięsa piersi kurcząt brojlerów otrzymujących różne poziomy chelatu glicynowego Fe (Assessment of the chemical composition and dietary quality of breast muscle from broiler chickens receiving various levels of Fe glycine chelate)

Opis bibliograficzny

Ocena jakości dietetycznej mięsa piersi kurcząt brojlerów otrzymujących różne poziomy chelatu glicynowego Fe (Assessment of the chemical composition and dietary quality of breast muscle from broiler chickens receiving various levels of Fe glycine chelate). [AUT. KORESP.] WINIARSKA-MIECZAN A., [AUT.] KWIECIEŃ M., JACHIMOWICZ-ROGOWSKA K.. W: Materiały konferencyjne Międzynarodowej Konferencji „Doskonalenie Żywienia w Zrównoważonej Produkcji Zwierzęcej” w ramach XLIX Konferencji Naukowej Sekcji Żywienia Zwierząt Komitetu Nauk Zootechnicznych i Akwakultury Polskiej Akademii Nauk, Lublin, 25–27 września 2023 s. 78. Lublin 2023, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie. DOI: 10.24326/mk.2023.5
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Materiały konferencyjne Międzynarodowej Konferencji „Doskonalenie Żywienia w Zrównoważonej Produkcji Zwierzęcej” w ramach XLIX Konferencji Naukowej Sekcji Żywienia Zwierząt Komitetu Nauk Zootechnicznych i Akwakultury Polskiej Akademii Nauk, Lublin, 25–27 września 2023, s. 78
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2023
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:13 stycznia 2024 11:51
Ostatnia aktualizacja:13 stycznia 2024 11:51

Identyfikatory

e-ISBN: 978-83-7259-407-5
BPP ID: (59, 49870) wydawnictwo zwarte #49870

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się