Wybrane zagadnienia z zakresu technologii żywności i dietetyki pod redakcją /Dominika Zawadzka, Mateusz Zawadzki.
Opis bibliograficzny
Wybrane zagadnienia z zakresu technologii żywności i dietetyki pod redakcją /Dominika Zawadzka, Mateusz Zawadzki. [RED.] DOMINIKA ZAWADZKA, MATEUSZ ZAWADZKI. Łódz 2023, Wydawnictwo Naukowe ArchaeGraph Diana Łukomiak, 118 s, il. bibliogr., sum, 978-83-67527-86-6.
Szczegóły publikacji
Źródło:
118 s.
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe ArchaeGraph Diana Łukomiak
Rok: 2023
Język: Polski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekordy powiązane: | • Exploring the interplay: histamine intolerance as a mediator and manifestation of gastrointestinal disorders. [AUT.] DOROTA GAJOWNICZEK-AŁASA, ANNA WINIARSKA-MIECZAN, EWA BARANOWSKA-WÓJCIK, DOMINIK SZWAJGIER. W: Wybrane zagadnienia z zakresu technologii żywności i dietetyki pod redakcją /Dominika Zawadzka, Mateusz Zawadzki Łódz 2023, Wydawnictwo Naukowe ArchaeGraph Diana Łukomiak, s.89-107, il., bibliogr. |
---|---|
Rekord utworzony: | 20 stycznia 2024 09:14 |
Ostatnia aktualizacja: | 22 stycznia 2024 08:33 |
Linki zewnętrzne
PBN
65ab83b74097071977440309
Strona WWW
https://www.archaegraph.pl/lib/l231bv/D…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-67527-86-6
BPP ID: (59, 49876) wydawnictwo zwarte #49876
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.