Acrylamide in Food (Second Edition).
Opis bibliograficzny
Acrylamide in Food (Second Edition). [RED.] GÖKMEN VURAL, MOGOL BURÇE ATAÇ. Ankara 2023, Academic Press, 618 s, il., bibliogr., sum, 978-0-323-99119-3. DOI: 10.1016/C2021-0-01613-8
Szczegóły publikacji
Źródło:
618 s.
Wydawca:
Academic Press
Rok: 2023
Język: Angielski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Rekordy powiązane: | • Maternal acrylamide and effects on offspring. [AUT.] HUŁAS-STASIAK MONIKA, DOBROWOLSKI PIOTR, TOMASZEWSKA EWA. W: Acrylamide in Food (Second Edition) Ankara 2024, Academic Press, s. 95-110, 978-0-323-99119-3. DOI: 10.1016/B978-0-323-99119-3.00022-9 |
---|---|
Rekord utworzony: | 20 lutego 2024 11:55 |
Ostatnia aktualizacja: | 20 lutego 2024 12:42 |
Linki zewnętrzne
PBN
651661f44097070ba4d9b922
DOI
10.1016/C2021-0-01613-8
Strona WWW
https://www.sciencedirect.com/book/9780…
Identyfikatory
ISBN: 978-0-323-99119-3
BPP ID: (59, 49920) wydawnictwo zwarte #49920
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.