Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Rzemieślnicza produkcja żywności i kosmetyków w oparciu o naukę i praktykę. Opracowanie podsumowujące projekt. Pod redakcją Moniki Michalak - Majewskiej.

Opis bibliograficzny

Rzemieślnicza produkcja żywności i kosmetyków w oparciu o naukę i praktykę. Opracowanie podsumowujące projekt. Pod redakcją Moniki Michalak - Majewskiej. Lublin 2024, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, 125 s, 978-83-7259-431-0. DOI: 10.24326/mon.2024.6
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
125 s.
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2024
Język: Polski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: inne

Open Access

Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Na Tych Samych Warunkach (CC-BY-SA) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekordy powiązane:Zagrożenie bezpieczeństwa zdrowotnego żywności - czyli czy powinniśmy baś się żywności?. [AUT.] AGNIESZKA LATOCH. W: Rzemieślnicza produkcja żywności i kosmetyków w oparciu o naukę i praktykę. Opracowanie podsumowujące projekt. Pod redakcją Moniki Michalak - Majewskiej Lublin 2024, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, s. 17-29, 978-83-7259-431-0. DOI: 10.24326/mon.2024.6
Zarys technologii produkcji wędlin. [AUT.] AGNIESZKA LATOCH. W: Rzemieślnicza produkcja żywności i kosmetyków w oparciu o naukę i praktykę. Opracowanie podsumowujące projekt. Pod redakcją Moniki Michalak - Majewskiej Lublin 2024, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, s. 31-45, 978-83-7259-431-0. DOI: 10.24326/mon.2024.6
Co się może ukryć w chlebie. [AUT.] ANNA WIRKIJOWSKA, PAULINA ŁYSAKOWSKA. W: Rzemieślnicza produkcja żywności i kosmetyków w oparciu o naukę i praktykę. Opracowanie podsumowujące projekt. Pod redakcją Moniki Michalak - Majewskiej Lublin 2024, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, s.58-71, 978-83-7259-431-0. DOI: 10.24326/mon.2024.6
Technologia produkcji makaronów tłoczonych. [AUT.] ALDONA SOBOTA, PIOTR ZARZYCKI, JAROSŁAW MAZURKIEWICZ. W: Rzemieślnicza produkcja żywności i kosmetyków w oparciu o naukę i praktykę. opracowanie podsumowujące projekt. pod red. Monika Michalak - Majewska Lublin 2024, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, s. 72-84, 978-83-7259-431-0. DOI: 10.24326/mon.2024.6
Rekord utworzony:13 czerwca 2024 08:10
Ostatnia aktualizacja:13 września 2024 13:11

Identyfikatory

ISBN: 978-83-7259-431-0
e-ISBN: 978-83-7259-432-7
BPP ID: (59, 50129) wydawnictwo zwarte #50129

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się