Zastosowanie serwatki z ekologicznego mleka krowiego i koziego oraz ekologicznych soków owocowych do otrzymywania napojów fermentowanych.
Opis bibliograficzny
Zastosowanie serwatki z ekologicznego mleka krowiego i koziego oraz ekologicznych soków owocowych do otrzymywania napojów fermentowanych. [AUT. KORESP.] JAGODA SZAFRAŃSKA, [AUT.] BARTOSZ SOŁOWIEJ. W: Lokalne rasy zwierząt w ochronie bioróżnorodności i zachowaniu tradycji regionów / pod redakcją Witolda Chabuza i Wioletty Sawickiej-Zuga Lublin 2023, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, s. 102-107, il., bibliogr, 978-83-7259-413-6.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2023
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Na Tych Samych Warunkach (CC-BY-SA) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 26 czerwca 2024 13:34 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 26 czerwca 2024 13:35 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
https://up.lublin.pl/wp-content/uploads…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7259-413-6
e-ISBN: 978-83-7259-414-3
BPP ID: (59, 50183) wydawnictwo zwarte #50183
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.