Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wytłoki pomidorowe jako innowacyjny dodatek do kiełbas surowo dojrzewających o obniżonej zawartości azotanów.

Opis bibliograficzny

Wytłoki pomidorowe jako innowacyjny dodatek do kiełbas surowo dojrzewających o obniżonej zawartości azotanów. [AUT.] PATRYCJA SKWAREK, MAŁGORZATA KARWOWSKA. W: "Rozwój nauk o żywności. Zrównoważona przyszłość". Książka streszczeń. XXVII sesja naukowa sekcji młodej kadry naukowej 11-12 maj, Warszawa s. 54. Warszawa 2023.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
"Rozwój nauk o żywności. Zrównoważona przyszłość". Książka streszczeń. XXVII sesja naukowa sekcji młodej kadry naukowej 11-12 maj, Warszawa, s. 54
Rok: 2023
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:1 lipca 2024 08:02
Ostatnia aktualizacja:3 lipca 2024 14:56

Identyfikatory

BPP ID: (59, 50192) wydawnictwo zwarte #50192

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się