Wpływ zastosowania czosnku niedźwiedziego (Allinum Ursinum L) w żywieniu indyków na potencjał przeciwutleniający mięsa.
Opis bibliograficzny
Wpływ zastosowania czosnku niedźwiedziego (Allinum Ursinum L) w żywieniu indyków na potencjał przeciwutleniający mięsa. [AUT.] PATRYCJA SKWAREK, MAŁGORZATA KARWOWSKA. W: Żywność wobec wyzwań współczesnego świata. XXVIII sesja naukowe sekcji młodej kadry naukowej. Książka streszczeń. 16-17 maj 2024, Gdańsk s. 43. Gdańsk 2024.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Rok: 2024
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 1 lipca 2024 08:55 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 3 lipca 2024 14:51 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
https://cdn.files.pg.edu.pl/chem/Konfer…
Identyfikatory
BPP ID: (59, 50196) wydawnictwo zwarte #50196
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.