Wybrane zagadnienia z zakresu produkcji surowców, żywności i kosmetyków. Tom 4 / pod redakcją Marka Babicza Kingi Kropiwiec-Domańskiej Urszuli Szymanowskiej.
Opis bibliograficzny
Wybrane zagadnienia z zakresu produkcji surowców, żywności i kosmetyków. Tom 4 / pod redakcją Marka BabiczaKingi Kropiwiec-Domańskiej Urszuli Szymanowskiej. [RED.] MAREK BABICZ, KINGA KROPIWIEC-DOMAŃSKA, URSZULA SZYMANOWSKA. Lublin2024, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, 138 s, il., bibliogr., sum, 978-83-7259-447-1. DOI: 10.24326/mon.2024.12
Szczegóły publikacji
Źródło:
138 s.
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2024
Język: Angielski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Linki zewnętrzne
PBN
676157cffdbe837ab11eb1b6
DOI
10.24326/mon.2024.12
Strona WWW
https://up.lublin.pl/wp-content/uploads…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7259-447-1
BPP ID: (59, 50285) wydawnictwo zwarte #50285
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.