Nasiona roślin strączkowych w potrawach świata i kuchni polskiej.
Opis bibliograficzny
Nasiona roślin strączkowych w potrawach świata i kuchni polskiej. [AUT.] BOŻENA SOSNOWSKA. W: Przemysłowe i medyczne wykorzystanie roślin – trendy i perspektywy. Tom 1 Lublin 2024, Wydawnictwo Naukowe TYGIEL Sp. z o. o, s 75-84, 978-83-67881-50-0.
Szczegóły publikacji
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe TYGIEL Sp. z o. o.
Rok: 2024
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 24 września 2024 13:58 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 24 września 2024 14:00 |
Linki zewnętrzne
PBN
66f2a9e9fdbe8327371dd4be
Strona WWW
https://bc.wydawnictwo-tygiel.pl/publik…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-67881-50-0
BPP ID: (59, 50336) wydawnictwo zwarte #50336
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.