Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Nasiona roślin strączkowych w potrawach świata i kuchni polskiej.

Opis bibliograficzny

Nasiona roślin strączkowych w potrawach świata i kuchni polskiej. [AUT.] BOŻENA SOSNOWSKA. W: Przemysłowe i medyczne wykorzystanie roślin – trendy i perspektywy. Tom 1 Lublin 2024, Wydawnictwo Naukowe TYGIEL Sp. z o. o, s 75-84, 978-83-67881-50-0.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Przemysłowe i medyczne wykorzystanie roślin – trendy i perspektywy. Tom 1, s 75-84
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe TYGIEL Sp. z o. o.
Rok: 2024
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Open Access

Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:24 września 2024 13:58
Ostatnia aktualizacja:24 września 2024 14:00

Identyfikatory

ISBN: 978-83-67881-50-0
BPP ID: (59, 50336) wydawnictwo zwarte #50336

Metryki

20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się