Analiza zawartości barwników roślinnych w bazylii greckiej (Ocimum basilicum var.minimum) w zależności od warunków uprawy (Analysis of the plant pigment content of greek basil (Ocimum basilicum var. minimum) depending on growing conditions)
Opis bibliograficzny
Analiza zawartości barwników roślinnych w bazylii greckiej (Ocimum basilicum var.minimum) w zależności od warunków uprawy (Analysis of the plant pigment content of greek basil (Ocimum basilicum var. minimum) depending on growing conditions). [AUT.] MARTA STĘPNIK, GABRIELA TOMULIK, RAFAŁ PAPLIŃSKI, MAGDALENA WALASEK-JANUSZ. W: Wybrane zagadnienia z zakresu produkcji surowców, żywności i kosmetyków. Tom 4 / pod redakcją Marka Babicza Kingi Kropiwiec-Domańskiej Urszuli Szymanowskiej Lublin 2024, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, s. 72-79, il., bibliogr, 978-83-7259-447-1.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2024
Język: Angielski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 7 października 2024 14:12 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 10 marca 2025 14:32 |
Linki zewnętrzne
PBN
67cee9e3fdbe83617c579d9c
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7259-447-1
BPP ID: (59, 50456) wydawnictwo zwarte #50456
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.