Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływ odmiany oraz nawożenia wapniem, borem i molibdenem na plonowanie soi uprawianej na glebie kwaśnej (The influence of cultivar and fertilization with calcium, boron and molybdenum on the yield of soybean grown in acidic soil)

Opis bibliograficzny

Wpływ odmiany oraz nawożenia wapniem, borem i molibdenem na plonowanie soi uprawianej na glebie kwaśnej (The influence of cultivar and fertilization with calcium, boron and molybdenum on the yield of soybean grown in acidic soil). [AUT.] ALEKSANDRA GŁOWACKA, EWELINA FLIS-OLSZEWSKA. W: Międzynarodowa konferencja naukowa Nauka dla zrównoważonego rozwoju i biogospodarki – problemy i wyzwania XXI wieku Jubileusz 80-lecia Wydziału Agrobioinżynierii Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie, 16–17 października 2024 r.Materiały konferencyjne s.91-92. Lublin 2024, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, 978-83-7259-460-0. DOI: 10.24326/agrobio.2024.17
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Międzynarodowa konferencja naukowa Nauka dla zrównoważonego rozwoju i biogospodarki – problemy i wyzwania XXI wieku Jubileusz 80-lecia Wydziału Agrobioinżynierii Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie, 16–17 października 2024 r. Materiały konferencyjne, s.91-92
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2024
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:25 października 2024 10:41
Ostatnia aktualizacja:25 października 2024 10:41

Identyfikatory

ISBN: 978-83-7259-460-0
e-ISBN: 978-83-7259-461-7
BPP ID: (59, 50617) wydawnictwo zwarte #50617

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się