Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Ocena skutków wprowadzenia hydrolizatu keratynowego do różnych typów gleb na podstawie liczebności mikroorganizmów i całkowitej puli DNA (Evaluation of the effects of introduction of keratin hydrolysate into different soil types based on the number of microorganisms and total DNA pool)

Opis bibliograficzny

Ocena skutków wprowadzenia hydrolizatu keratynowego do różnych typów gleb na podstawie liczebności mikroorganizmów i całkowitej puli DNA (Evaluation of the effects of introduction of keratin hydrolysate into different soil types based on the number of microorganisms and total DNA pool). [AUT.] MICHAŁ TOMASZ MOŻEJKO, JUSTYNA BOHACZ. W: 56. Ogólnopolska konferencja mikrobiologiczna. Mikrobiologiczne wyzwania – rozwiązania dla środowiska i zdrowia. Abstrakty. Bydgoszcz - Fojutowo 11-13 września 2024 s.72. Bydgoszcz 2024, Wydawnictwo Uczelniane Poltechniki Bydgoskiej, 978-83-68285-00-0.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
56. Ogólnopolska konferencja mikrobiologiczna. Mikrobiologiczne wyzwania – rozwiązania dla środowiska i zdrowia. Abstrakty. Bydgoszcz - Fojutowo 11-13 września 2024, s.72
Wydawca:
Wydawnictwo Uczelniane Poltechniki Bydgoskiej
Rok: 2024
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Open Access

Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:4 listopada 2024 09:42
Ostatnia aktualizacja:4 listopada 2024 09:42

Identyfikatory

ISBN: 978-83-68285-00-0
BPP ID: (59, 50670) wydawnictwo zwarte #50670

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się