Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

The influence of fruit additives on the content of bioactive compounds in the tea infusions.

Opis bibliograficzny

The influence of fruit additives on the content of bioactive compounds in the tea infusions. [AUT. KORESP.] BARBARA CHILCZUK, [AUT.] MAŁGORZATA MATERSKA, MARZENA PABICH, MONIKA STASZOWSKA-KARKUT. W: Abstract book. 17th World Congress on Polyphenols Applications. University of Milan, Italy. September 19 – 20, 2024 s. 74. Milan 2024, [b.w].
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Abstract book. 17th World Congress on Polyphenols Applications. University of Milan, Italy. September 19 – 20, 2024, s. 74
Wydawca:
[b.w]
Rok: 2024
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:10 lutego 2025 08:16
Ostatnia aktualizacja:10 lutego 2025 08:16

Identyfikatory

BPP ID: (59, 50953) wydawnictwo zwarte #50953

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się