The influence of fruit additives on the content of bioactive compounds in the tea infusions.
Opis bibliograficzny
The influence of fruit additives on the content of bioactive compounds in the tea infusions. [AUT. KORESP.] BARBARA CHILCZUK, [AUT.] MAŁGORZATA MATERSKA, MARZENA PABICH, MONIKA STASZOWSKA-KARKUT. W: Abstract book. 17th World Congress on Polyphenols Applications. University of Milan, Italy. September 19 – 20, 2024 s. 74. Milan 2024, [b.w].
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
[b.w]
Rok: 2024
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 10 lutego 2025 08:16 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 10 lutego 2025 08:16 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
https://www-polyphenols--site-com.trans…
Identyfikatory
BPP ID: (59, 50953) wydawnictwo zwarte #50953
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.