Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

In vitro bioaccessibility of rosmarinic acid – the effects of the dose of administration, food matrix and co-antioxidants.

Opis bibliograficzny

In vitro bioaccessibility of rosmarinic acid – the effects of the dose of administration, food matrix and co-antioxidants. [AUT.] ŁUKASZ SĘCZYK, DANUTA SUGIER, BEATA KRÓL, ELVYRA JARIENÉ, BARBARA KOŁODZIEJ. W: Międzynarodowa konferencja naukowa Nauka dla zrównoważonego rozwoju i biogospodarki – problemy i wyzwania XXI wieku Jubileusz 80-lecia Wydziału Agrobioinżynierii Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie, 16–17 października 2024 r.Materiały konferencyjne s. 118, bibliogr. Lublin 2024, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, 978-83-7259-460-0.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Międzynarodowa konferencja naukowa Nauka dla zrównoważonego rozwoju i biogospodarki – problemy i wyzwania XXI wieku Jubileusz 80-lecia Wydziału Agrobioinżynierii Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie, 16–17 października 2024 r. Materiały konferencyjne, s. 118
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2024
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Open Access

Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Na Tych Samych Warunkach (CC-BY-SA) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:13 marca 2025 11:22
Ostatnia aktualizacja:13 marca 2025 11:22

Identyfikatory

ISBN: 978-83-7259-460-0
e-ISBN: 978-83-7259-461-7
BPP ID: (59, 50980) wydawnictwo zwarte #50980

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się