The influence of freeze-dried tomato pomace on the profile of volatile aromatic compounds and sensory properties of raw fermented sausages with reduced nitrite content.
Opis bibliograficzny
The influence of freeze-dried tomato pomace on the profile of volatile aromatic compounds and sensory properties of raw fermented sausages with reduced nitrite content. [AUT. KORESP.] PATRYCJA SKWAREK, [AUT.] MAŁGORZATA KARWOWSKA. W: 4th International PhD Student’s Conference at the University of Life Sciences in Lublin, Poland: ENVIRONMENT – PLANT – ANIMAL – PRODUCT ,9 April 2025 Abstract number: F010. Lublin 2025, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie. DOI: 10.24326/ICDSUPL4.F010
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2025
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 4 czerwca 2025 08:22 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 4 czerwca 2025 14:33 |
Linki zewnętrzne
DOI
10.24326/ICDSUPL4.F010
Strona WWW
https://conference-doctoral.up.lublin.p…
Identyfikatory
BPP ID: (59, 51073) wydawnictwo zwarte #51073
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.