Grzyby mykoryzowe jako czynnik mikrobiologiczny wpływający na wzrost pomidora zwyczajnego (Solanum lycopersicum L.) i mikrobiom ryzosfery.
Opis bibliograficzny
Grzyby mykoryzowe jako czynnik mikrobiologiczny wpływający na wzrost pomidora zwyczajnego (Solanum lycopersicum L.) i mikrobiom ryzosfery. [AUT.] WERONIKA KURSA, AGNIESZKA JAMIOŁKOWSKA, BARBARA SKWARYŁO-BEDNARZ, ELŻBIETA PATKOWSKA, KRZYSZTOF GOL. W: "Preparaty mikrobiologiczne w rolnictwie i ochronie środowiska". Materiały konferencyjne, Puławy, 27–28 maja 2025 roku s. 49. Puławy 2025, Instytut Uprawy Nawożenia i Gleboznawstwa - Państwowy Instytut Badawczy, 978-83-7562-428-1.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Instytut Uprawy Nawożenia i Gleboznawstwa - Państwowy Instytut Badawczy
Rok: 2025
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 6 czerwca 2025 10:24 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 6 czerwca 2025 10:24 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7562-428-1
BPP ID: (59, 51091) wydawnictwo zwarte #51091
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.