Opracowanie podsumowujące projekt. Rzemieślnicza produkcja żywności i kosmetyków w oparciu o naukę i praktykę II edycja. Pod redakcją Moniki Michalak-Majewskiej.
Opis bibliograficzny
Opracowanie podsumowujące projekt. Rzemieślnicza produkcja żywności i kosmetyków w oparciu o naukę i praktykęII edycja. Pod redakcją Moniki Michalak-Majewskiej. Lublin 2025, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, 136 s, 978-83-7259-473-0. DOI: 10.24326/mon.2025.5
Szczegóły publikacji
Źródło:
136 s.
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2025
Język: Polski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: inne
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Na Tych Samych Warunkach (CC-BY-SA) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekordy powiązane: | • Wykorzystanie naturalnych węglowodanowych prebiotyków w produkcji niskotłuszczowych wyrobów mięsnych. [AUT.] AGNIESZKA LATOCH. W: Opracowanie podsumowujące projekt. Rzemieślnicza produkcja żywności i kosmetyków w oparciu o naukę i praktykę II edycja. Pod redakcją Moniki Michalak-Majewskiej Lublin 2025, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, s. 38-49, 978-83-7259-473-0. |
---|---|
Rekord utworzony: | 26 czerwca 2025 11:06 |
Ostatnia aktualizacja: | 26 czerwca 2025 11:06 |
Linki zewnętrzne
DOI
10.24326/mon.2025.5
Strona WWW
https://up.lublin.pl/nauka/wydawnictwo/…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7259-473-0
e-ISBN: 978-83-7259-474-7
BPP ID: (59, 51136) wydawnictwo zwarte #51136
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.