4th International Conference – BACIF 2025 Biologically Active Compounds in Food – Innovations for Food, Nutrition, Health and Beauty. Book of abstracts.
Opis bibliograficzny
4th International Conference – BACIF 2025 Biologically Active Compounds in Food – Innovations for Food, Nutrition, Health and Beauty. Book of abstracts. [RED.] KATARZYNA GRZELAK-BŁASZCZYK, ANNA SYKUŁA. Łódź 2025, [b.w], 156 s.
Szczegóły publikacji
Źródło:
156 s.
Wydawca:
[b.w]
Rok: 2025
Język: Angielski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Linki zewnętrzne
Strona WWW
https://bacif2025.p.lodz.pl/
Identyfikatory
BPP ID: (59, 51142) wydawnictwo zwarte #51142
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.