Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Effect of in vitro digestion on biological activities of vegan lunch soups naturally enriched with cholinesterase inhibitors.

Opis bibliograficzny

Effect of in vitro digestion on biological activities of vegan lunch soups naturally enriched with cholinesterase inhibitors. [AUT. KORESP.] DOROTA GAJOWNICZEK-AŁASA, [AUT.] EWA BARANOWSKA-WÓJCIK, JOANNA GRZELCZYK, DOMINIK SZWAJGIER. W: 4th International Conference – BACIF 2025 Biologically Active Compounds in Food – Innovations for Food, Nutrition, Health and Beauty. Book of abstracts. s. 74-75. Łódź 2025, [b.w].
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
s. 74-75
Wydawca:
[b.w]
Rok: 2025
Język: Angielski
Charakter formalny: Poster
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:30 czerwca 2025 11:03
Ostatnia aktualizacja:30 czerwca 2025 11:03

Identyfikatory

BPP ID: (59, 51143) wydawnictwo zwarte #51143

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się