Optimization of procedures for preparing buttermilk and protein milk shake samples for vitamin determination using the ELISA method.
Opis bibliograficzny
Optimization of procedures for preparing buttermilk and protein milk shake samples for vitamin determination using the ELISA method. [AUT. KORESP.] PAULINA OSOWSKA, [AUT.] ANNA STĘPNIOWSKA, JAGODA SZAFRAŃSKA, MAGDALENA KRAUZE, BARTOSZ SOŁOWIEJ, KATARZYNA OGNIK. W: 3rd International PhD Student’s Conference at the University of Life Sciences in Lublin, Poland: ENVIRONMENT – PLANT – ANIMAL – PRODUCT, 24 April 2024 Abstract number: H017. Lublin 2024, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie. DOI: 10.24326/ICDSUPL3.H017
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2024
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 1 lipca 2025 13:16 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 1 lipca 2025 13:16 |
Linki zewnętrzne
DOI
10.24326/ICDSUPL3.H017
Strona WWW
https://conference-doctoral.up.lublin.p…
Identyfikatory
e-ISBN: 978-83-7259-430-3
BPP ID: (59, 51154) wydawnictwo zwarte #51154
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.