Polyphenols of sour cherry and change in their content due to lactic acid fermentation.
Opis bibliograficzny
Polyphenols of sour cherry and change in their content due to lactic acid fermentation. [AUT.] KAMILA BOROWIEC, ANNA STACHNIUK, ELWIRA KOMOŃ-JANCZARA. W: 54th edition of the International Symposium on High Performance Liquid Phase Separations and Related Techniques HPLC 2025 in Bruges Belgium. Abstract Book s. 345-346. Brugia 2025.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Rok: 2025
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 2 lipca 2025 12:43 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 2 lipca 2025 12:43 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
https://hplc2025-bruges.org/wp-content/…
Identyfikatory
BPP ID: (59, 51160) wydawnictwo zwarte #51160
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.