Impact of edible fruit extracts on bacterial nucleases in silico and gut microbiota in vitro.
Opis bibliograficzny
Impact of edible fruit extracts on bacterial nucleases in silico and gut microbiota in vitro. [AUT.] ŁUKASZ SZELSZCZYK, MALWINA BROŻYNA, BARTŁOMIEJ DUDEK, NATALIA ŻEBER-LUBECKA, MAŁGORZATA OSTROWSKA, AGATA OLĘDZKA, MARTA WŁODARCZYK, ADAM JUNKA, MONIKA E. CZERWIŃSKA. W: Phytochemical Society of Europe’s Trends in Natural Product Research. Wroclaw, 2-6 June 2025. Book of abstracts s. 78. Wrocław 2025, [b.w].
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
[b.w]
Rok: 2025
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 10 lipca 2025 08:27 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 10 lipca 2025 08:27 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
https://konferencje.umw.edu.pl/psewrocl…
Identyfikatory
BPP ID: (59, 51183) wydawnictwo zwarte #51183
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.