Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

XLVII Sesja naukowa Komitetu Nauk o Żywności i Żywieniu PAN. Doskonalenie żywności i żywienia dla zachowania komfortu życia człowieka. Olsztyn 2-4 lipiec 2025. Materiały sesji naukowej.

Opis bibliograficzny

XLVII Sesja naukowa Komitetu Nauk o Żywności i Żywieniu PAN. Doskonalenie żywności i żywienia dla zachowania komfortu życia człowieka. Olsztyn 2-4 lipiec 2025. Materiały sesji naukowej. [RED.] BARTOSZ BRZOZOWSKI, ANNA IWANIAK, JUSTYNA BORAWSKA-DADKIEWICZ, MAŁGORZATA DAREWICZ. Olsztyn 2025, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, 340 s, 978-83-8100-439-8.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
340 s.
Wydawca:
Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
Rok: 2025
Język: Polski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekordy powiązane:Bakterie wspomagające wzrost roślin (PGPB) jako czynnik modulujący aktywność enzymów obronnych w liściach pomidora. [AUT. KORESP.] URSZULA ZŁOTEK, [AUT.] URSZULA GAWLIK, ARNIKA PRZYBYLSKA, KRZYSZTOF KRAWCZYK, ALEKSANDRA OBRĘPALSKA-STĘPLOWSKA. W: XLVII Sesja naukowa Komitetu Nauk o Żywności i Żywieniu PAN. Doskonalenie żywności i żywienia dla zachowania komfortu życia człowieka. Olsztyn 2-4 lipiec 2025. Materiały sesji naukowej s.133-134. Olsztyn 2025, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, 978-83-8100-439-8.
Wpływ dodatku mączki z pestek dyni na właściwości przeciwutleniające wafli poddanych trawieniu in vitro. [AUT. KORESP.] MONIKA KARAŚ, [AUT.] URSZULA SZYMANOWSKA, MAGDALENA BORECKA. W: XLVII Sesja naukowa Komitetu Nauk o Żywności i Żywieniu PAN. Doskonalenie żywności i żywienia dla zachowania komfortu życia człowieka. Olsztyn 2-4 lipiec 2025. Materiały sesji naukowej s. 282. Olsztyn 2025, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, 978-83-8100-439-8.
Wpływ dodatku nośnika na wybrane właściwości proszków otrzymanych podczas suszenia rozpyłowego naparów z Cyani flos. [AUT. KORESP.] KATARZYNA LISIECKA. W: XLVII Sesja naukowa Komitetu Nauk o Żywności i Żywieniu PAN. Doskonalenie żywności i żywienia dla zachowania komfortu życia człowieka. Olsztyn 2-4 lipiec 2025. Materiały sesji naukowej s. 290-291. Olsztyn 2025, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, 978-83-8100-439-8.
Aktywność przeciwutleniająca i przeciwzapalna ciastek wzbogacanych wytłokami z owoców bzu czarnego (Sambucus nigra L.). [AUT. KORESP.] URSZULA SZYMANOWSKA, [AUT.] MONIKA KARAŚ, URSZULA ZŁOTEK. W: XLVII Sesja naukowa Komitetu Nauk o Żywności i Żywieniu PAN. Doskonalenie żywności i żywienia dla zachowania komfortu życia człowieka. Olsztyn 2-4 lipiec 2025. Materiały sesji naukowej s. 304. Olsztyn 2025, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, 978-83-8100-439-8.
Rekord utworzony:15 września 2025 12:57
Ostatnia aktualizacja:15 września 2025 12:57

Identyfikatory

ISBN: 978-83-8100-439-8
e-ISBN: 978-83-8100-440-4
BPP ID: (59, 51248) wydawnictwo zwarte #51248

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się