XLVII Sesja naukowa Komitetu Nauk o Żywności i Żywieniu PAN. Doskonalenie żywności i żywienia dla zachowania komfortu życia człowieka. Olsztyn 2-4 lipiec 2025. Materiały sesji naukowej.
Opis bibliograficzny
XLVII Sesja naukowa Komitetu Nauk o Żywności i Żywieniu PAN. Doskonalenie żywności i żywienia dla zachowania komfortu życia człowieka. Olsztyn 2-4 lipiec 2025. Materiały sesji naukowej. [RED.] BARTOSZ BRZOZOWSKI, ANNA IWANIAK, JUSTYNA BORAWSKA-DADKIEWICZ, MAŁGORZATA DAREWICZ. Olsztyn 2025, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, 340 s, 978-83-8100-439-8.
Szczegóły publikacji
Źródło:
340 s.
Wydawca:
Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
Rok: 2025
Język: Polski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Linki zewnętrzne
Strona WWW
https://jubinutrifoodconf.uwm.edu.pl/ma…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-8100-439-8
e-ISBN: 978-83-8100-440-4
BPP ID: (59, 51248) wydawnictwo zwarte #51248
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.