Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływu standaryzowanej allicyny na zdrowotność, efekty produkcyjne i jakość mięsa kurcząt brojlerów – badanie produkcyjne.

Opis bibliograficzny

Wpływu standaryzowanej allicyny na zdrowotność, efekty produkcyjne i jakość mięsa kurcząt brojlerów – badanie produkcyjne. [AUT.] SZYMON GRZEJSZCZAK, KAMIL DRABIK, ŁUKASZ URBAŚ, MACIEJ ŁOŚ. W: LXXXIX Zjazd Naukowy Polskiego Towarzystwa Zootechnicznego „ROLNICTWO PRECYZYJNE I CHÓW PRZYJAZNY ŚRODOWISKU” 16-19 września 2025 r. Bydgoszcz s. 59. Bydgoszcz 2025.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
LXXXIX Zjazd Naukowy Polskiego Towarzystwa Zootechnicznego „ROLNICTWO PRECYZYJNE I CHÓW PRZYJAZNY ŚRODOWISKU” 16-19 września 2025 r. Bydgoszcz, s. 59
Rok: 2025
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:25 września 2025 11:46
Ostatnia aktualizacja:25 września 2025 11:46

Identyfikatory

BPP ID: (59, 51283) wydawnictwo zwarte #51283

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się