Certyfikacja produktów spożywczych w krajowych systemach jakości żywności.
Opis bibliograficzny
Certyfikacja produktów spożywczych w krajowych systemach jakości żywności. [AUT. KORESP.] MAŁGORZATA GÓRECKA, [AUT.] ANNA TETER, MONIKA KĘDZIERSKA-MATYSEK, PIOTR DOMARADZKI. W: Wybrane zagadnienia z zakresu bromatologii t. 5 / pod redakcją Marka Babicza, Urszuli Szymanowskiej Lublin 2025, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, s. 7-15, il., bibliogr. DOI: 10.24326/mon.2025.11
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2025
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Na Tych Samych Warunkach (CC-BY-SA) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 października 2025 08:31 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 9 października 2025 08:32 |
Linki zewnętrzne
PBN
68e756e2fdbe830fcbb8b572
DOI
10.24326/mon.2025.11
Strona WWW
https://up.lublin.pl/wp-content/uploads…
Identyfikatory
e-ISBN: 978-83-7259-489-1
BPP ID: (59, 51355) wydawnictwo zwarte #51355
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.