Charakterystyka fizykochemiczna właściwości strukturalnych, adsorpcyjnych i funkcjonalnych skrobi modyfikowanych metodami fizycznymi i enzymatycznymi.
Opis bibliograficzny
Charakterystyka fizykochemiczna właściwości strukturalnych, adsorpcyjnych i funkcjonalnych skrobi modyfikowanych metodami fizycznymi i enzymatycznymi. [AUT.] MONIKA SUJKA, AGNIESZKA WIĄCEK. W: Fizykochemia granic faz - metody instrumentalne. Abstrakty. Lublin2025 s. 93. Lublin 2025, [b.w].
Szczegóły publikacji
Wydawca:
[b.w]
Rok: 2025
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 13 października 2025 09:24 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 13 października 2025 09:24 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
https://publikacje.up.lublin.pl/media/K…
Identyfikatory
BPP ID: (59, 51389) wydawnictwo zwarte #51389
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.